ΔΙΩΡΟΦΗ ΔΙΠΛΟΚΑΤΟΙΚΙΑ – ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

  • Τοποθεσία: Θρακομακεδόνες Αττικής
  • Επιφάνεια: 520,00 τ.μ
  • Χρόνος Μελέτης: 2015
  • Χρόνος Κατασκευής Ανωδομής : 2021-2022
  • Αρχιτεκτονική Μελέτη – Επίβλεψη : Anaktas
  • Στατική Μελέτη – Επίβλεψη : Anaktas

Στο συγκεκριμένο project, ζητήθηκε από την εταιρεία Anaktas να υλοποιηθεί το σύνολο των μελετών & των επιβλέψεων, καθώς επίσης η κατασκευή της ανωδομής,  προκειμένου να κατασκευαστεί  ‘’Διώροφη διπλοκατοικία με υπόγειο & σοφίτα’’, με το σύστημα μεταλλικής σύμμεικτης κατασκευής, σε συνδυασμό με συμβατικού τύπου τοιχοποιία από οπτοπλινθοδομή . Το κτίριο κατασκευάστηκε με το δομικό σύστημα της μεταλλικής σύμμικτης κατασκευής (φέρων οργανισμός). Οι πλάκες οπλισμένου σκυροδέματος  κατασκευάστηκαν με τη συμβατική μέθοδο (καλουπωτές – συμπαγείς). Η τοιχοποιία κατασκευάστηκε από διπλή δρομική οπτοπλινθοδομή με ενδιάμεση θερμομόνωση & θερμοπρόσοψη, ενώ τοποθετήθηκαν ενεργειακά κουφώματα pvc.

Η συνολική επιφάνεια της κάθε μονοκατοικίας, ανέρχεται στα 260,00τ.μ συμπεριλαμβανομένων των βοηθητικών χώρων σε υπόγειο και σοφίτα. Στο επίπεδο το ισογείου χωροθετήθηκαν  οι χώροι διημέρευσης (καθιστικό, κουζίνα, τραπεζαρία),ενώ στον όροφο οι κοιτώνες και το κυρίως λουτρό. Οι δύο κατοικίες τοποθετήθηκαν στο κέντρο του οικοπέδου & πανταχόθεν ελεύθερες, προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα να κατασκευαστεί μελλοντικά και τρίτη ιδιοκτησία στο βορεινό τμήμα του οικοπέδου, ενώ παράλληλα προβλέφθηκε επαρκής ακάλυπτος χώρος για υπαίθριες δραστηριότητες και για την πρόσβαση οχημάτων στο υπόγειο.

Με την εταιρία “ΑΝΑΚΤAS” συνεργαστήκαμε πρόσφατα για την ανέγερση διώροφης διπλοκατοικίας με σοφίτα. Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συνεργασία και την διάθεσή τους να μας εξυπηρετήσουν σε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα προέκυψε κατά τη διάρκεια της ανέγερσης. Με υπομονή και περίσσεια θέληση, προσπάθησαν να ικανοποιήσουν όλες τις προσωπικές μας επιθυμίες & ανάγκες. Καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου ήταν παρών, τουλάχιστον ένα άτομο της εταιρείας, με καθημερινή επίβλεψη και έλεγχο των εργασιών όλων των συνεργείων. Πάντοτε διαθέσιμοι για επικοινωνία οποτεδήποτε, ακόμα και για την επίλυση απρόβλεπτων προβλημάτων. Με την ολοκλήρωση του έργου έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες και ολοκληρώθηκε χωρίς καμία ταλαιπωρία για εμάς. Τους ευχαριστούμε πολύ και σίγουρα θα συνεργαστούμε εκ νέου στο μέλλον για νέες κατασκευές. Χρήστος & Χαράλαμπος Σωτηρόπουλος – Θρακομακεδόνες